برای افزایش اشتها چی بخوریم ؟ اشتها آور قوی خانگی چیست؟ عرقیات اشتها آور کدامند؟ دکتر فود اشتها آور قوی برای بزرگسالان را معرفی میکند و به شما کمک میکند تا اشتهای خود را افزایش دهید. کاهش اشتها یکی از مشکلاتی است که برخی افراد با آن رو به رو هستند. افرادی که میخواهند وزنشان را افزایش دهند یا نیازمند مصرف کالری و مواد مغذی هستند، باید اشتهای کافی برای مصرف غذا و خوراکی داشته باشند. افزایش اشتها برای این گروه از افراد بسیار مهم است. روش های خانگی و دارویی مختلفی برای افزایش اشتها و میل به غذا وجود دارد. دکتر فود چند مورد از روش های افزایش اشتها فوری را به شما معرفی میکند.
اگر به دنبال یک برنامه غذایی موثر برای افزایش وزن هستید، مقاله خرید رژیم برای چاقی را مطالعه کنید.
وعده های غذایی بیشتری برای افزایش اشتها میل کنید
برای افزایش اشتها چی بخوریم ؟ افرادی که اشتهای کمی دارند نمیتوانند، صبحانه، ناهار یا شام مفصلی میل کنند و زود احساس سیری میکنند. تقسیم وعده های اصلی غذایی به وعده های کوچک تر در فواصل زمانی مختلف یک راهکار خوب برای درمان مشکل کم اشتهایی است. افزایش اشتها فوری با این روش ممکن نیست اما به مرور این مشکل حل میشود. این روش چند مزیت دارد. افرادی که اشتهای کمی دارند و وعده های غذایی کامل میل نمیکنند، نمیتوانند کالری کافی در طول روز دریافت کنند که برای بدن مضر است. اینگونه انرژی مورد نیاز بدن تامین نمیشود و بدن بسیاری از مواد مغذی را دریافت نمیکند.
خوردن وعده های غذایی کوچک در طول روز باعث میشود کالری بیشتری دریافت کنید. همچنین میتوانید این وعده ها را متنوع انتخاب کنید تا شامل انواع پروتئین ها، ویتامین ها و مواد مغذی باشد. خوردن وعده های غذایی در طول روز از افت قند خون جلوگیری میکند و اینگونه سطح قند خون تنظیم میشود. اگر مدتی این روش را امتحان کنید، وضعیت اشتهای شما بهبود میابد و میتوانید وعده های کوچک غذایی را حذف کنید و به وعده های اصلی اضافه کنید. مصرف
ترکیبات طبیعی و گیاهی برای افزایش اشتها موثر هستند
برای افزایش اشتها چی بخوریم ؟ برخی گیاهان و ترکیبات خانگی به عنوان اشتها آور قوی برای بزرگسالان عمل میکنند و اشتها را باز میکنند. دکتر فود چند مورد اشتها آور قوی خانگی را به شما معرفی میکند.
زنجیل برای افزایش اشتها فوری مفید است
زنجیل خواص زیادی دارد و یک اشتها آور قوی برای بزرگسالان است. این گیاه ترشح بزاق و اسید های گوارشی را افزایش میدهد. اسید های گوارشی غذا را زودتر هضم میکنند و اینگونه بیشتر گرسنه میشوید. افزایش ترشح بزاق و اسید های گوارشی باعث میشود زودتر احساس گرسنگی کنید و میل به غذا در شما بیشتر شود.
نعنا اشتها را افزایش میدهد
گیاه نعنا باعث تحریک دستگاه گوارش و افزایش ترشحات آن میشود. نعنا به هضم غذا کمک میکند و اشتها و میل به غذا را افزایش میدهد. این گیاه علاوه بر کمک به هضم غذا و افزایش اشتها، نفخ معده را از بین میبرد. دمنوش نعنا ترشح بزاق و حس چشایی را تحریک میکند. شما زمانی که به خوردن غذایی علاقه دارید، ترشح بزاقتان افزایش میابد. این ترشح به غذا باعث افزایش اشتها برای خوردن غذا میشود.
گشنیز برای افزایش اشتها فوری مناسب است
گشنیز یک گیاه بسیار مناسب برای مصرف دارویی و درمان کم اشتهایی است. این گیاه ترکیبات خاصی دارد و تولید آنزیم های معده را افزایش میدهد. گیاه گشنیز مشکلات گوارشی را بهبود میدهد و هضم غذا را تسریع میکند.
گیاه ترخون یک اشتها آور قوی خانگی است
ترخون یک محرک طبیعی برای معده و سیستم گوارشی است. این گیاه ترشح شیره های معده و اسید های گوارشی را افزایش میدهد. مصرف این گیاهان باعث افزایش اشتها فوری میشود.
کاهش مصرف فیبر برای حل مشکل کم اشتهایی توصیه میشود
برای افزایش اشتها چی بخوریم ؟ در قسمت قبل چند گیاه مفید را به عنوان اشتها آور قوی خانگی معرفی کردیم. اکنون به شما توصیه میکنیم مصرف فیبر را کاهش دهید تا بیشتر احساس گرسنگی کنید. فیبر فرایند هضم غذا را کند میکند و غذا دیر تر هضم میشود. اینگونه میل به غذا و اشتها کاهش میابد. مصرف مواد غذایی فیبر دار، قند خون را افزایش میدهد.
افراد معمولا مواقعی که قند خونشان کاهش میابد، غذا میخورند. مصرف فیبر زیاد مانع کاهش قند خون و احساس گرسنگی میشود. حبوبات، غلات و مغزهایی که فیبر زیادی دارند را کمتر در طول روز مصرف کنید.
افزایش تحرک و ورزش برای افزایش اشتها موثر است
حتما تا کنون برایتان پیش آمده است که بعد از ورزش و چند ساعت فعالیت بدنی، احساس گرسنگی میکنید و میل شما به غذا افزایش میابد. ورزش کردن باعث افزایش سوخت و ساز بدن، تنظیم هورمون های بدن و کاهش اظطراب شود. این عوامل اشتها را افزایش میدهد.
برخی عرقیات گیاهی اشتها آور هستند
عرقیات اشتها آور کدام اند ؟ عصاره برخی گیاهان باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی و معده میشود و مشکل کاهش اشتها را حل میکند. عرق یونجه از عرقیات اشتها آور است. این عرق ترشح آنزیم های هضم کننده غذا را بهبود میدهد و مشکلات گوارشی را درمان میکند. عرق شیرین بیان به عنوان یکی از عرقیات اشتها آور شناخته میشود و باعث درمان زخم معده و نفخ میشود. ترشحات معده را بهبود میدهد و اشتها را باز میکند.
عرق چهل گیاه یک درمان موثر و مفید برای مشکلات گوارشی و معده است. این عرق اشتها آور است و از عصاره نعنا، آویشن، بهار نارنج، شیرین بیان، پونه و چند گیاه دیگر تهیه میشود. هر کدام از این گیاهان به نوعی عملکرد دستگاه گوارش را بهبود میدهند و اشتها را باز میکنند.
نتیجه گیری
به عنوان نتیجه گیری درباره مطالب فوق میتوان گفت که راهکار های مختلفی برای افزایش اشتها وجود دارد. مصرف ترکیبات گیاهی و عرقیات گیاهی برای درمان مشکل کم اشتهایی بسیار مفید است. افزایش فعالیت بدنی باعث احساس گرسنگی میشود. کاهش مصرف فیبر احساس گرسنگی را افزایش میدهد. تقسیم وعده های غذایی اصلی به وعده های غذایی کوچک تر در طول روز نیز یکی از روش های بهبود اشتها است.